Atrea

Atrea - Лидер в производството на вентилационни системи с рекуперация.

ATREA започва дейността си като частна компания през 1990 г. в Република Чехия. Много скоро компанията започва да се фокусира върху производството на климатични камери с регенериране на отпадъчна топлина.

Основателят на фирмата, инж.Петер Моравек, притежава много авторски сертификати, патенти и промишлени дизайни в тази област. Висококачествените продукти на ATREA започват да се открояват и на взискателните пазари на Западна Европа. Поради икономическата си и географска близост до Германия ATREA се насочи основно към немския пазар, където компанията утвърди много добре позициите си. В резултат на доброто си партньорство и продуктите си с най-високо качество компанията продължава развитието си в Холандия, Швейцария, Великобритания, Белгия, Италия, Полша, Словения, Румъния, Хърватска, България.

Компанията работи в тясно сътрудничество с тестващи институции и лаборатории, а всичките й продукти редовно се тестват и проверяват. Сертифицирането гарантира, че системите отговарят на най-строгите хигиенни изисквания на пазара и осигуряват по-добър климат в помещенията, без бактерии, вируси или алергени. Сертификатът Eurovent е признат за лидер от световна класа в областта на сертифицирането на ефективността на климатични, вентилационни и хладилни продукти.

 

Топлообменници собствено производство – Имаме собствено ноу-хау за производство на рекуперативни топлообменници. Нашата гама се състои от типове топлообменници с кръстосан поток и обратен поток.

Висококачествени продукти – Използваме най-добрите компоненти на пазара, като Belimo – серво управления, EBM-Papst и Ziehl-Abegg вентилатори.

Система за управление – в нашето портфолио са включени два вида системи за управление - версия от висок клас с интегриран уеб сървър (Web server) или по-семпла и по-евтина версия.

Софтуер за избор – Изключителен инструмент за проектанти, лесен, интуитивен, включва цялата техническа и маркетингова информация.

Компактни агрегати – нашите агрегати са много малки и гъвкави, за да отговарят на най-строгите изисквания на проекта.

 „Включи и ползвай“ („plug and play “) – всеки продукт се проверява двукратно преди да напусне нашата компания, затова спестяваме парите ви, като ви спестяваме време за труден монтаж.

Дистанционно управлявани устройства – няма нужда да пътувате на дълги разстояния, за да ремонтирате нашите устройства. Неизправностите могат лесно да бъдат отстранени с помощта на уеб интерфейса на устройството.

Сертифициране – можем да докажем високото качество на нашите продукти с набор важни сертификати в цялото ни портфолио.