Спрей за почистване на климатици и конвектори

Спрей за почистване на климатици и конвектори

Японски спрей за почистване на климатици и конвектори от прах, микроби, плесени. Три вида. Отлично и лесно почистване.

 

Цена: 23.00 лв. с ДДС

 

Новата формула съдържа полифенол от зелен чай и антибактериално вещество. Спрея за климатик на „Ърт Кемикъл” предоставя на потребителя цялостно почистване и дезинфекция на климатика, предотвратявайки разнасянето в помещението на бактериите  и микробите, съдържащи се във вътрешността на климатика. Непочистеният климатик разпръсква във въздуха множество микроорганизми и полени и така може да предизвиква алергични реакции и затруднено дишане.

Начин на употреба: Изключете климатика и отстранете филтрите му, за да откриете охлаждащата пита /топлообменика на климатика/. Разклатете спрея 5-6 пъти и го впръскайте надлъжно на охлаждащите й ребра от разстояние 5 см за около 10 мин. Включете климатика в режим „охлаждане”. Разтворената мръсотия се отстранява с кондеза , през дренажната тръба.

Японски спрей за почистване на климатици и конвектори


1.Двойният компонент на полифенола от зелен чай и антибактериалното вещество ще унищожи бактериите във вътрешноста на Вашия климатик и ще го дезодорира, оставяйки свеж аромат във помещението.

2. Силната струя на спрея под налягане ще почисти дори зад  охлаждащата пита.

3. Спрея се предлага в 3 разновидности и предоставя възможност за избор между – „Гора” ,”Сапун” и „Без-аромат”.„Безароматният”   е изключително практичен за хора с алергии и непоносимост към миризми.
Други спрейове за климатик и конвектор съдържат само фунгициди, докато спреят на Ърт Кемикъл премахва микробите с два компонента.: полифенол (извлек от зелен чай) и изопропилметилфенол.Тестовете показват невероятния антибактериален ефект след употребата на спрея за климатик и конвектор.

 

Какво е изопропилметилфенол?

- Антибактериално вещество, което се използва в медицината и козметиката;

- Широк спектър на антибактериално и антигъбично действие;

- Много безопасно вещество.

Какъв е ефектът на полифенола от зелен чай?

Полифенолът е пигмент и горчиво вещество, което се получава при фотосинтезата. Катехинът е вид полифенол, с ефект близък до този на антибиотиците, а именно разрушава мембраната на бактериите, когато влезе в контакт с тях;

 

Полифенолът, който се намира в Зеления чай има мнаго ефекти – антиоксидантен, антибактериален, дезинфекционен и дезодориращ ;


Полифенолът се свързва с другите молекули, образувайки триизмерна структура, като по този начин затваря бактериите и лошите миризми вътре.

Полифенолът от зеления чай обгръща лошите миризми и ги дезодорира. Тестовете дават следните резултати:

-  Триметиламин – елиминира се 93,3 %;

-  Амоняк – елиминира се 92,0 %;

-  Ацеталдехид – елиминира се 100 %.

Защо трябва да се почиства климатика?
Без почистване на климатика и конвектора ефикасността му намалява с  15-20%. Причина за това е, че прахта, наслоеният цигарен дим, органичните съединения и бактериите намаляват топлообмена. Когато климатикът или конвекторът е мръсен използва повече електроенергия и се намалява животът му.