Отопление, Вентилация, Климатизация

english versionRU
НачалоЗа насПродуктиОбектиРеференцииПолезноDownloadУслугиКонтакти
Климатици 2017 / 2018Daikin AlthermaВентилацияТермопомпени системиТоплообменнициVRV и VRF системи Соларни колектори BoschОтоплениеДруги продуктиДруги услугиНови продукти
Разширения диапазон на работните температури.
« назад

При централизираното управление се осъществява избор на оптимални стойности и параметри в микроклимата във всички помещения и сгради. Автоматизирано е не само изпълнение на повечето от функциите, но и прехода на една от тях към друга. Участието на ползвателя в управлението винаги е минимално, затова която и да е система е проста за използване.
Ниско ниво на шума, на работещата система. Вътрешните тела DAIKIN при своята работа са характерни с достатъчно ниското ниво на шума (от 25 дБА).
Нивото на шума на външния блок също може да бъде намален с помощната функция Night Mode или режима Quiet Outdoor Unit. Допуска се съгласуване на температурно-временните параметри с климатични особености за конкретната местност.
Разширения диапазон на работните температури. Благодарение на разработката на корпорация DAIKIN в системата VRV II е уникална технология, с разширени възможности за климатизация при ниски температури, което осигурява стабилно затопляне в помещенията при температура на улицата до -20°С и особено актуално е за районите със суров климат.

VRV II Daikin pic.7


Начало /  /  / Разширения диапазон на работните температури.
MAKSOFT Net, Sofia © 2009-2011