Представяне на SWEP

Представяне на топлообменници Swep

 

За Swep

SWEP е динамично развиваща се международна компания в областта на отоплението. Десетилетия на упорит труд, превъзходна компетентност и доказали се с професионалния си опит хора на SWEP, доведоха до разработката на най-ефективните в света продукти. Световен лидер в областта си, SWEP усъвършенства до неузнаваемост своите продукти, така че да включват най-модерните технологии. Основна цел на SWEP е постоянно да предлага на своите клиенти отлична работа, икономичност и услуги.
Днес SWEP достига навсякъде до клиентите си, с представителства в повече от 50 страни и със собствени търговци в повече от 20 страни. Високо ефективните топлообменници се произвеждат в Швейцария, Швеция, САЩ, Малайзия, Словакия и Китай осъществяват връзката с нашите клиенти навсякъде по света. Компанията е част от международната корпорация Доувър

Виждания


Наше задължение е да сме сигурни, че всички клиенти на SWEP, избирайки нас, са доволни от избора си на водещата компания в областта на отоплителните технологии. А също и от факта, че знаейки че избират SWEP, това им гарантира не само по-добри продукти, но и пълно обслужване във времето. Това означава, че са избрали компания, която се отнася честно и професионално към своите клиенти. Компания, която е наясно със своите отговорности, и чиито работници се гордеят с работата си. Основната цел на компанията SWEP е постоянно да предлага на своите клиенти продукти с отлично качество на най добрата цена. Благодарение на тази си политика SWEP е предпочитан партньор от много фирми в сферата на климатичната техника. Много от водещите производители влагат топлообменници SWEP в своите термопомпи и чилъри - CIAT, York, Lenox, FAST, Aermec, DAIKIN, CLIVET, Wesper, Interclima, Carier, Toshiba
Със своята база от представителства и складове SWEP достига навсякъде до клиентите си, с представителства в повече от 50 страни и със собствени търговци в повече от 20 страни. В складовете се поддържат наличности от най често използваните топлообменници, което позволява кратки срокове на доставка за крайните клиенти.


Качеството е наша философия


Нашата философия винаги е била: никога не прави компромис с качеството!

Това е нещото, което ни дава конкурентно предимство. Ние сме убедени, че винаги ще има разлика между SWEP BPHE и другите топлообменници. За нас качеството е концепция, подход, който изпълва цялата ни работа и усилия, за да сме сигурни , че никой не би ви предложил - на вас като наш клиент - по-добро решение от нашето. Нашето качество може да го видите навсякъде, където има наши продукти. В нашите продукти, нашето обслужване и при връзката ви с нашите представители, вие ще се убедите, че сте избрали качество както в краткосрочен, така и в дългосрочен план. Знайте, че изборът ви на SWEP винаги е най-добрия и най-разумен. SWEP е най-рационалния избор на качество.

Топлообменниците SWEP предлагат широка гама от модели и размери на пластини и намират приложения във всяка една областта на хладилната техника, отоплителните инсталации, промишлеността и индустрията.
- Хладилна техника - чилъри и термопомпи, хладилни камери и хладилни вивтрини, абсорбционни чилъри, економайзери, системи за директно охлаждане, въздушни изсушители
- Отоплителни инсталации - за директно отопление от котел, отопление с пара, загряване на топла вода за битови нужди, абонатни станции за отопление и топла вода, загряване на топла вода от слънчеви колектори и др.
- Индустриални и промишлени инсталации - системи за когенерация, системи за 3G генерация, охлаждане на масла, подгряване и/или охлаждане на горива, генератори на прясна вода от морска вода, дейонизиране и деминерализиране на вода, оползотворяване на отпадна енергия от производства, охлаждане и загряване на киселини, основи, хранително вкусова промишленост ( пюрета, мляко) и др.