DAIKIN ALTHERMA FLEX TYPE - високотемпературни приложения, отопление и охлаждане

DAIKIN ALTHERMA FLEX TYPE - високотемпературни приложения, отопление и охлаждане

DAIKIN ALTHERMA FLEX TYPE

Едно решение с много възможности

Жилищните кооперации са най-разпространената форма на ново жилищно строителство в Европа, с двойно по-голям брой на построените апартаменти в сравнение с еднофамилните къщи. Тези сгради се нуждаят от системи за отопление и охлаждане и системи за загряване на топла вода за битови нужди с висока ефективност. За да задоволи тази нужда, Daikin създаде Daikin Altherma Flex Type. Тази система едновременно отоплява, охлажда и произвежда гореща вода за битови нужди чрез оптимално използване на нашата VRV® и двустъпална технология. Daikin Altherma Flex Type представлява ново допълнение към богата гама от вивоко качествени системи, която досега беше насочена към новите и наскоро ремонтирани еднофамилни жилища. Увеличаването на строителството на многоетажните жилищните кооперации и многофамилни къщи, утвърждава позицията на Daikin на предния фронт на технологията за жилищен комфорт и е нова крачка към постигането на нашата цел - да предложим на пазара най-доброто като комфорт в жилищното строителство до ключ.

Daikin притежава над 50-годишен опит в областта на термопомпите и ежегодно произвежда и доставя над един милион такива системи за жилища, магазини и административни сгради. В цяла Европа са монтирани повече от 100 000 системи Daikin Altherma. Такъв успех е възможен само за пазарен лидер, който може да гарантира обслужване и качество на най-високо ниво!

  • Отопление: температури на изходящата вода до 80 оC

  • Охлаждане: температури на изходящата вода до 5 оC

  • Гореща вода: температури на водосъдържателя до 75 оC

Daikin Altherma Flex Type предлага няколко модела с различна мощност  на външното тяло в режим охлаждане 20KW, 25KW, 30KW, 35 KW и 40KW.

Към системата Daikin Altherma Flex Type се предлагат два модела бойлери за гореща за битови нужди.

Специално за ситемите ALTHERMA, Daikin разработи новия си модел вентилаторни конвектори от серията FWXV15A и FWXV20A. Този модел се отличава с красив дизайн и едни от ниските нива на шум.