Отопление, Вентилация, Климатизация

english versionRU
НачалоЗа насПродуктиОбектиРеференцииПолезноDownloadУслугиКонтакти
Климатици 2019 / 2020Daikin AlthermaВентилацияТермопомпени системиТоплообменнициVRV и VRF системи Соларни колектори BoschОтоплениеДруги продуктиДруги услугиНови продукти
За нас
« назад
За нас

Софклима БГ ООД се занимава с изграждане на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации,  консултиране, проектиране, като приоритет е клиента и индивидуален подход към конкретната ситуация. Основна цел на екипа е да измести съществуващата днес практика, налагайки на пазара нови енергоспестяващи системи, ориентирани към променливите пазарни  условия.


Фирмата  предлага на своите клиенти консултиране, проектиране, проучване, доставка и монтаж на различни видове системи за отопление, охлаждане, климатизация, оползотворяване на отпадни топлини и студ, различни видове системи за водоснабдяване и канализация.


Предлаганите от Софклима БГ ООД компоненти и техника са създадени по най-съвременни технологии, които осигуряват висока ефективност, икономичност.


Фирмата разполага с високо квалифицирани инженери, монтажни групи, група за сервиз и поддръжка. В отношенията си с клиентите фирмата залага на качество, коректност и дългосрочно партньорство.


Компанията е успешно сертифицирана по Система за управление на качеството EN ISO 9001:2015. 

ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ ВИСШЕТО РЪКОВОДСТВО НА "СОФКЛИМА БГ" ООД
Запитване
име:
e-mail*:
телефон за връзка:
съобщение:

Код за сигурност:

*Моля въведете кода от изображението:

със * са отбелязани задължителните полета !

Начало / За нас
MAKSOFT Net, Sofia © 2009-2011