Нов стенен модел на Daikin Emura модел FTXG-J

Нов стенен модел на DAIKIN Emura модел -  FTXG-J

Daikin Emura модел FTXG-J


Новият стенен климатик на Daikin модел Emura е забележително съчетание на изящен дизайн и инженерни решения. Неговият ултра-тънък панел и елегантен завършек в матиран кристално бял цвят или в специално чистен с песъкоструйка алуминий, показват, че този климатик ще допълва всеки интериор. И тази негова красота определено не прави компромис с неговото действие. Проектиран в Европа за европейския климат, Daikin Emura ни уверява, че ще ни подсигури приятна температура и постоянни нива на влажност независимо от сезона.
Климатиците Daikin Emura са предназначени за монтаж високо на стената, като целта е оптимално въздушно разпределение и изключително тих режим на работа. С него се работи с лекота, така както инсталирането и поддръжката му не представляват никаква трудност. И нещо важно - неговият топ „А" рейтинг на енергийна ефективност го прави толкова привлекателен както по отношение на пестене на енергия, така и по отношение на стилност и елегантност. Daikin Emura представлява съвършено съчетание на стил на функциониране и форма, на интелигентно отопление и ефективно охлаждане.
Daikin Emura се възползва от една от най-скорошните иновации в интелигентния контрол на климата. Инверторната технология на Daikin осигурява желаната температура в помещението много по-бързо и поддържа тази температура с по-малко колебание. Вътрешните температури се следят непрекъснато и климатика е програмиран да предоставя желаното отопление или охлаждане бързо и гладко, само с няколко цикъла на спиране и повторно стартиране, и с намалена консумация на енергия. Всъщност, разходите Ви за електроенергия могат да бъдат намалени с до 30% годишно.

ИНТЕЛИГЕНТНОТО ОКО

Daikin Emura има вграден сензор за движение и отчита присъствие на човек в помещението. Ако в стаята няма никой в продължение на 20 минути, климатикът автоматично преминава в икономичен режим на работа. В момента, в който някой влезе в стаята, климатикът се задейства отново.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТИХ РЕЖИМ НА РАБОТА

Вътрешното тяло разпространява въздуха почти недоловимо. Звукът, който се създава възлиза едва на 22 dB (A) в режим на охлаждане. За сравнение обкръжаващият звук в една тиха стая се равнява средно на 40 dB (A). И ние гарантираме, че външното тяло няма да безпокои Вашите съседи.


НОЩЕН РЕЖИМ НА РАБОТА

За да Ви помогне да спите по-добре, Daikin Emura ще предотврати прекаленото прегряване или охлаждане през нощта. Ако таймерът е включен, климатикът автоматично ще определи температура с 0.5ºС по-висока при режим на охлаждане, и с 2ºС по-ниска в режим на отопление.

РЕЖИМ КОМФОРТ

Режим „Комфорт" гарантира свободно действие на работа на климатика. Когато охлажда, капакът е позициониран хоризонтално, за да попречи на студеният въздушен поток да бъде издухван директно към тялото. Когато затопля, капакът се обръща вертикално надолу, за да насочи топлия въздух към пода на помещението.

АВТОМАТИЧНО ДВИЖЕНИЕ НА НАПРАВЛЯВАЩИТЕ КЛАПИ

За да подсигури еднаква температура навсякъде в стаята, автоматичното движение на вертикалните направляващи клапи на Daikin Emura незабавно задействат перките и те започват да се движат нагоре и надолу, създавайки еднакво разпределение на въздуха из цялата стая.

РЕЖИМ НА ПЪЛНА МОЩНОСТ

Ако искате да загреете или охладите дадено помещение бързо, например когато се прибирате вкъщи, а денят е много горещ или студен, тогава може да се използва режимът на пълна мощност. Той активира максимален въздушен обем за 20 минути, преди да върне автоматично климатика към неговите последни настройки.

Цени Daikin Emura