Неметални въздуховоди - плоскости Климавер (Climaver)

Неметални въздуховоди - плоскости Климавер (Climaver)

Ново поколение материали за изработка на въздуховоди.

Изработена са от стъклена вата двустранно облицована от стъклофибърна мрежа, хартия и алуминиево фолио. Подходящи са за изработка на въздуховоди, намират приложение в климатичната и хладилната техника.

Въздуховодите изработени от "CLIMAVER" се с високи топло и звукоизолиращи качества. Така изработените въздуховоди не се нуждаят от допълнителна топлоизолация. Могат да се изработват прави въздоховоди и фасонни елементи - колена, преходи, тройници, пленуми и др.

Идеален заместител на въздуховодите от поцинкована ламарина.

Предимства на въздуховодите изработени от "CLIMAVER":

  • леки - удобни за пренасяне, лесни за монтаж
  • могат да се изработват на място - стандартните въздуховоди от поцинкована ламарина се изработват предварително в работилница и доставят на обекта. Ако има сбъркани детайли или промени, изработеното не може да се преправи и остава за сметка на клиента. Ако използвате плоскости от  "CLIMAVER" всички въздоховоди могат да се изработят на самия строителен обект. Изработват се лесно и бързо.
  • ниска цена - цената на въздуховоди изработени от "CLIMAVER" е по ниска от тези изработени от поцинкована ламарина. Не се налага допълнително монтаж на топлоизолация, по малко сгрешени детайли, не са необходими специални машини.